Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno alla ricotta
- 230 g di zucchero
- 500 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 1 - 2 pizzichi di cannella in polvere + q.b.
- 150 g di gocce di cioccolato fondente
- 1000 g di acqua
Impasto di pasta Savoiarda
- 300 g di zucchero
- 4 uova
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 984.9 kJ / 235.4 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 45.5 g
- Tuk
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 29.9 mg
Alternativní recepty
Torta al cioccolato con popcorn e glassa al burro di arachidi
1h 30min
Stelle filanti e coriandoli dolci
1 godz. 45 min
Plumcake all'arancia
1h
Chifeletti
1h 30min
Ciambella ACE
1h 30min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3sa 30 dk
Arrosto con contorno di castagne e patate
2h
Schiaffettoni ripieni
1h 30min
Ciambella salata speck e scamorza
50 min
Focaccia a bastone
5 Std.
Danubio salato
3 Std.
Brioches con il tuppo
3 Std.