
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno alla ricotta
- 230 g di zucchero
- 500 g di ricotta di pecora ben scolata dal siero
- 1 - 2 pizzichi di cannella in polvere + q.b.
- 150 g di gocce di cioccolato fondente
- 1000 g di acqua
Impasto di pasta Savoiarda
- 300 g di zucchero
- 4 uova
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 235.4 kcal / 984.9 kJ
- Protein
- 5.9 g
- Tuk
- 4.6 g
- Sacharidy
- 45.5 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Sodík
- 29.9 mg
Alternativní recepty
Brunelle
2hod.
Crumble estivo alla fragola e yogurt
20min
Insalata di fragole e burrata con pesto di basilico
20min
Alberelli di Natale
45min
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1hod. 5min
Treccine con semi di papavero
16hod. 30min
Rosette alle mele
3hod. 30min
Spaghetti di zucchine con gamberi e salsa al limone
25min
Biscotti papà
1hod. 30min
Schiaffettoni ripieni
1hod. 30min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3hod.
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2hod.