Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno alla ricotta
- 230 g di zucchero
- 500 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 1 - 2 pizzichi di cannella in polvere + q.b.
- 150 g di gocce di cioccolato fondente
- 1000 g di acqua
Impasto di pasta Savoiarda
- 300 g di zucchero
- 4 uova
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 984.9 kJ / 235.4 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 45.5 g
- Tuk
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 29.9 mg
Alternativní recepty
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Brioches con il tuppo
3 Std.
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Nuggets di pollo con panatura ai popcorn
45min
Casetta di Natale
1h 30min
Biscotti integrali di frutta secca
2h
Casoncelli alla zucca (vegan)
1h 30min
Tra-pizza alla parmigiana di melanzane
5h 30 min.
Frutta Martorana
27 Std. 30 Min
Calzone fritto
5h
Buon compleanno Cookidoo®!
2h