Ngohiong Tahu Vegetarian

Ngohiong Tahu Vegetarian

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 porsi

Suroviny

Ngohiong
  • lobak putih potong-potong (5 cm)
    250 g
  • bengkuang potong wedges seukuran corong lebar
    250 g
  • talas potong-potong (5 cm)
    150 g
  • wortel berastagi (wortel besar), potong-potong (5 cm) seukuran corong lebar
    1
  • kacang tanah (volitelně) kupas, direndam, buang kulitnya
    50 g
  • garam
    ½ sdm
  • kaldu jamur bubuk
    1 sdm
  • lada putih bubuk
    ½ sdt
  • tepung beras putih
    150 g
  • tepung tapioka
    50 g
  • tepung terigu
    ½ sdm
  • kulit tahu potong 30 cm x 30 cm
    8
  • air
    1000 g
  • minyak sayur untuk menggoreng
Sambal
  • cabai rawit merah
    25 g
  • cabai merah keriting
    75 g
  • sari jeruk kunci
    50 g
  • gula pasir
    100 g
  • garam
    1 sdt
  • air
    400 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Sodík 1501 mg
Protein 5 g
Kalorie 1583 kJ / 378 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 8 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 90 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše