Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g água, mais q.b. p/ vapor
- 120 g massa-mãe (ver dica)
- 1 c. chá de açúcar
- Azeite q.b. p/ untar
- 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 200 g farinha de espelta
- 1 ½ c. chá de sal
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 3 unidades
- Kalorie
- 8162.2 kJ / 1950.8 kcal
- Protein
- 70.2 g
- Sacharidy
- 397.7 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 30.2 g
- Sodík
- 3587.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cacete com massa-mãe
21h 30min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Bacalhau em sous-vide com molho de aneto e puré de pimentos assados
1 Std. 20 Min
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Pão pardo torcido
16h
Gelado tiramisu
11h
Baguetes
15 godz.
Massa-mãe de centeio
120h 20min
Papo-secos com massa-mãe
48 Std.
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão branco
15 godz.