Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crepes
- 70 g trigo sarraceno
- 200 g salmão fumado cortado em fatias
- 1 limão, só o sumo
- 50 g manteiga cortada em pedaços
- 500 g leite
- 100 g farinha
- 3 ovos
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 200 g natas c/ 30% de gordura frias
- 30 g mostarda
- 150 g queijo-creme
- ½ ramo de cebolinho cortado em rodelas (2 mm)
- 7 pés de aneto, só as folhas picadas
- Manteiga q.b. p/ fritar
- 50 g ovas pretas ou vermelhas
Salada
- 1 limão (casca, só a parte amarela)
- 30 g azeite
- 20 g vinagre balsâmico
- ½ c. chá de mostarda
- 2 pitadas de sal
- 2 pitadas de pimenta preta
- 50 g cebola cortada em lâminas (2 mm)
- 50 g cenoura cortada em tiras (2 mm)
- 100 - 150 g alface iceberg cortada em tiras (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2459 kJ / 587 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1274 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo para levar
1 Std.
Pão de festival jamaicano
1 Std. 10 Min
Salada de maçã espiralizada com molho de limão - TM6
Žádné hodnocení
Doce de morango e flor de sabugueiro
Žádné hodnocení
Terrine de carnes com foie gras e chutney de figo e vinho do Porto
10 Std. 30 Min
Piza fantasmagórica
1h 45min
Doce de ginja
Žádné hodnocení
Geleia de maçã
10u.
Sumo de limão e gengibre com mel
45 Min
Molho para bifes
30 Min
Red velvet com gelado
9u.
Molho de tomate e manjericão
25 Min