Zařízení & příslušenství
Pivní česnekovo-sýrové fondue
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů cibule napůl
-
4 - 5 stroužků česneku
-
200 gramů čedaru na kousky
-
200 gramů goudy na kousky
-
150 gramů piva
-
50 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
-
20 gramů hladká mouka (viz Tip)
-
¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
slané krekry
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
493 mg
Protein
17.3 g
Kalorie
1322.6 kJ /
316.1 kcal
Tuk
23.6 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
14.3 g
Sacharidy
7.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Dvě pečené ryby s masala kořením
1hod. 15min.
Velikonoční challah věnec se sezamem a vejcem
1hod. 45min.
Roastbeef rolky s mozzarellou a sušenými rajčaty
2hod. 30min.
Migas s papričkami Padrón
Žádné hodnocení
Piškotový dort Victoria
1hod. 10min.
Pomazánka z lilku
45min.
Milkshake s burákovým máslem
15min.
Terina z vepřového a kuřecího mletého a z kachních foie gras s chutney z portského vína
Žádné hodnocení
Piškoty (bez cukru)
40min.
Nugátovo-čokoládová pěna s malinami
1hod. 20min.
Salát z quinoy s kuřetem a avokádem
1hod. 15min.
Aïoli
5min.