Zařízení & příslušenství
Pivní česnekovo-sýrové fondue
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů cibule napůl
-
4 - 5 stroužků česneku
-
200 gramů čedaru na kousky
-
200 gramů goudy na kousky
-
150 gramů piva
-
50 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
-
20 gramů hladká mouka (viz Tip)
-
¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
slané krekry
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
493 mg
Protein
17.3 g
Kalorie
1322.6 kJ /
316.1 kcal
Tuk
23.6 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
14.3 g
Sacharidy
7.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Čtyřzrnné muffiny
45min.
Sýrové fondue s bagetou
25min.
Karamelové donuty
4hod.
Profiterolky s hráškovým krémem
2hod.
Créme brulée
1hod. 50min.
Cop s tuňákem
1hod. 40min.
Špenátová roláda s uzeným lososem
50min.
Pivní cibulové kroužky
20min.
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1hod. 30min.
Sýrová pomazánka Almogrote
1hod.
Datlovo-sýrová paštika
5min.
Máslo s tuňákem a petrželí
1hod. 20min.