
Zařízení & příslušenství
Pivní česnekovo-sýrové fondue
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů cibule napůl
-
4 - 5 stroužků česneku
-
200 gramů čedaru na kousky
-
200 gramů goudy na kousky
-
150 gramů piva
-
50 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
-
20 gramů hladké mouky (viz Tip)
-
¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
slané krekry
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
316.1 kcal /
1322.6 kJ
Protein
17.3 g
Tuk
23.6 g
Sacharidy
7.3 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
14.3 g
Sodík
493 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Těstoviny se sýrovou omáčkou, slaninou a pistáciemi
30min
Green Emotion (Zelené emoce)
15min
Okurkový salát s avokádem a křupavou cizrnou
45min
Pečené kuře s tapenádou a bramborová kaše s karamelizovanou cibulí
2hod. 15min
Mojito
5min
Sýrové fondue s bagetou
25min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1hod. 25min
Hugo Spritz
25hod. 10min
Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce
25min
Kari bramborový salát
1hod. 30min
Francouzský bylinkový krémový sýr
48hod.
Sicilský krevetový salát
40min