Zařízení & příslušenství
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů vody
-
1 ½ čajové lžičky soli, jemné
-
600 gramů brambor na kostičky (3 cm)
-
200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
-
8 - 16 plátků anglické slaniny (100 gramů), uzené
-
80 - 100 gramů másla
-
1 čajovou lžičku sušeného tymiánu1 - 2 čajové lžičky čerstvého tymiánu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
8 g
Kalorie
1596 kJ /
382 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
2.8 g
Sacharidy
26 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Restovaná zelenina (pak choi)
10min.
Salát pro tvorbu kolagenu
40min.
Zelené fazolky s tymiánem
1hod. 10min.
Ledová káva s whisky creamem
15min.
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1hod.
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40min.
Brambory na středozemní způsob
2hod. 30min.
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min.
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50min.
Dušená mrkev
20min.
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1hod.
Moravské zelí
25min.