Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli, jemné
- 600 gramů brambor, na kostičky (3 cm)
- 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
- 8 - 16 plátků anglické slaniny (100 gramů), uzené
- 80 - 100 gramů másla
- 1 - 2 čajové lžičky čerstvého tymiánu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1596 kJ / 382 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35 min
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Žádné hodnocení
Rybí špízy s bramborami a paprikovou omáčkou
1h
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40 min
Dýňová polévka, ryba se zeleninou a rýží a jablkovo-hruškový crumble
1h
Marocké jehněčí s kuskusem
Žádné hodnocení
Lehce orestované zelené fazolky
25 min
Žampiónová omáčka s Nivou
20min
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30 min
Pečené papriky plněné masovou směsí
1h 20 min
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1u. 50min
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55 min