Zařízení & příslušenství
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů vody
-
1 ½ čajové lžičky soli, jemné
-
600 gramů brambor na kostičky (3 cm)
-
200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
-
8 - 16 plátků anglické slaniny (100 gramů), uzené
-
80 - 100 gramů másla
-
1 čajovou lžičku sušeného tymiánu1 - 2 čajové lžičky čerstvého tymiánu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
8 g
Kalorie
1596 kJ /
382 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
2.8 g
Sacharidy
26 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1hod.
Restované houby (300 gramů)
25min.
Lehce orestované zelené fazolky
25min.
Restovaná paprika (400 gramů)
25min.
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55min.
Restovaný pórek (200 gramů)
20min.
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20min.
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40min.
Vejce na páře á la flamenca
25min.
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1hod. 5min.
Zelené fazolky s tymiánem
1hod. 10min.
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min.