Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli, jemné
- 600 gramů brambor, na kostičky (3 cm)
- 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
- 8 - 16 plátků anglické slaniny (100 gramů), uzené
- 80 - 100 gramů másla
- 1 - 2 čajové lžičky čerstvého tymiánu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1596 kJ / 382 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moravské zelí
25min
Zapečená vepřová panenka s brokolicí a těstovinami
1h 15min
Krůtí závitky
1小时 45 分钟
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
35min
Pórkovo - bramborový nákyp
1h 30min
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1h
Špagety Carbonara
40min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1h 20 min
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45min
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1h 30min
Žampióny plněné kysaným zelím
40min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1h