
Zařízení & příslušenství
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů vody
-
1 ½ čajové lžičky soli, jemné
-
600 gramů brambor na kostičky (3 cm)
-
200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
-
8 - 16 plátků anglické slaniny (100 gramů), uzené
-
80 - 100 gramů másla
-
1 - 2 čajové lžičky čerstvého tymiánu
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
382 kcal /
1596 kJ
Protein
8 g
Tuk
26 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Polévka oranžová z dýně
35min
Huspenina
2hod. 25min
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25min
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45min
Zelené fazolky s tymiánem
1hod. 10min
Noky s kyselým zelím
50min
Lilkové kuličky s vlašskými ořechy
1hod.
Kompot a lá staré časy
40min
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1hod.
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1hod.
Bramborová kaše s medvědím česnekem a hořčičným máslem
50min