Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem

Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem

4.7 6 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce

Suroviny

  • 500 gramů vody
  • 1 ½ čajové lžičky soli, jemné
  • 600 gramů brambor na kostičky (3 cm)
  • 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
  • 8 - 16 plátků anglické slaniny (100 gramů), uzené
  • 80 - 100 gramů másla
  • 1 - 2 čajové lžičky čerstvého tymiánu
    1 čajovou lžičku sušeného tymiánu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 8 g
Kalorie 1596 kJ / 382 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 2.8 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...