Zařízení & příslušenství
Čokoládové fondue s ovocem a oříšky
Příprava 10min.
Celkový 20min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů lískových ořechů
-
200 gramů mléčné čokolády na kousky
-
100 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
50 gramů máslo na kousky
-
30 gramů rumu
-
směs ovoce na kousky, např. jablka, broskve, jahody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
33.6 mg
Protein
5.3 g
Kalorie
1723.7 kJ /
412 kcal
Tuk
33 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
15.1 g
Sacharidy
23.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bretaňské sušenky (bez cukru)
1 Std.
Křehký arašídový karamel
1 Std. 30 Min
Čokoládový marquise
2 Std. 10 Min
Smetanové nočky se skořicí - nepečené
12 Std. 20 Min
Karamelový puding
1 Std.
Čokoládový dort
40 Min
Čokoládové košíčky s arašídovým máslem
1 Std. 10 Min
Milkshake s burákovým máslem
15 Min
Nugátovo-čokoládová pěna s malinami
1 Std. 20 Min
Čokoládová pěna se slaným karamelem
45 Min
Pralinky se slaným karamelem
2 Std. 15 Min
Jahodovo-cheesecakový milkshake
40 Min