
Zařízení & příslušenství
Čokoládové fondue s ovocem a oříšky
Příprava 10min.
Celkový 20min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů lískových ořechů
-
200 gramů mléčné čokolády na kousky
-
100 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
50 gramů másla na kousky
-
30 gramů rumu
-
směs ovoce na kousky, např. jablka, broskve, jahody
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
412 kcal /
1723.7 kJ
Protein
5.3 g
Tuk
33 g
Sacharidy
23.1 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
15.1 g
Sodík
33.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Karamelové fondue s jablky a slanými preclíky
10min
Kuličky s překvapením
2hod.
Nekynuté těsto na pizzu
30min
Ricottové obláčky v malinové omáčce
55min
Salát panzanella s dresinkem z jahod, rajčat a citrónové šťávy
35min
Čokoládový marquise
2hod. 10min
Čokoládový coulant
30min
Špenátové vafle s krémem z gorgonzoly, hroznovým vínem a ořechy
55min
Rizoto s parmazánem a jahodami
25min
Tiramisu pohár s křupavými mandlemi
3hod. 15min
Čedarový dip s jalapeño papričkami
15min
Těstovinový salát Caprese
25min