Zařízení & příslušenství
Čokoládové fondue s ovocem a oříšky
Příprava 10min.
Celkový 20min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů lískových ořechů
-
200 gramů mléčné čokolády na kousky
-
100 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
50 gramů máslo na kousky
-
30 gramů rumu
-
směs ovoce na kousky, např. jablka, broskve, jahody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
33.6 mg
Protein
5.3 g
Kalorie
1723.7 kJ /
412 kcal
Tuk
33 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
15.1 g
Sacharidy
23.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bretaňské sušenky (bez cukru)
1hod.
Křehký arašídový karamel
1hod. 30min.
Čokoládový marquise
2hod. 10min.
Smetanové nočky se skořicí - nepečené
12hod. 20min.
Karamelový puding
1hod.
Čokoládový dort
40min.
Čokoládové košíčky s arašídovým máslem
1hod. 10min.
Milkshake s burákovým máslem
15min.
Nugátovo-čokoládová pěna s malinami
1hod. 20min.
Čokoládová pěna se slaným karamelem
45min.
Pralinky se slaným karamelem
2hod. 15min.
Jahodovo-cheesecakový milkshake
40min.