Zařízení & příslušenství
Čokoládové fondue s ovocem a oříšky
Příprava 10min.
Celkový 20min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů lískových ořechů
-
200 gramů mléčné čokolády na kousky
-
100 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
50 gramů máslo na kousky
-
30 gramů rumu
-
směs ovoce na kousky, např. jablka, broskve, jahody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
33.6 mg
Protein
5.3 g
Kalorie
1723.7 kJ /
412 kcal
Tuk
33 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
15.1 g
Sacharidy
23.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Virgin maracujové Mojito
10min.
Maracujovo-čokoládová ganache
3hod. 10min.
Karamelové fondue s jablky a slanými preclíky
10min.
Drcený led
5min.
Šlehačka
10min.
Čokoládovo-malinový zatočený dort
4hod. 30min.
Čokoládový dort se šlehačkovým krémem a banány (bez lepku)
4hod. 55min.
Mandlový likér s bílou čokoládou
20min.
Tradiční vafle s hruškovým pyré
2hod. 30min.
Muffiny s ledovou polevou
45min.
Vafle
40min.
Cake pops
3hod.