Zařízení & příslušenství
Čokoládové fondue s ovocem a oříšky
Příprava 10min.
Celkový 20min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů lískových ořechů
-
200 gramů mléčné čokolády na kousky
-
100 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
50 gramů máslo na kousky
-
30 gramů rumu
-
směs ovoce na kousky, např. jablka, broskve, jahody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
33.6 mg
Protein
5.3 g
Kalorie
1723.7 kJ /
412 kcal
Tuk
33 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
15.1 g
Sacharidy
23.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kuličky z pravého domácího marcipánu
12hod. 20min.
Brownie mug cake
10min.
Banánové brownies
40min.
Piškotový dort s krémem mascarpone
1hod. 40min.
Šlehačka
10min.
Jogurtový mug cake
20min.
Ricottové obláčky v malinové omáčce
55min.
Banánová přesnídávka s ananasem a kokosem
50min.
Vrstvený dort s jahodami a šlehačkou
2hod. 15min.
Perníčky
1hod. 45min.
Banánové lívanečky
30min.
Vafle
40min.