Zařízení & příslušenství
Čokoládové fondue s ovocem a oříšky
Příprava 10min.
Celkový 20min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů lískových ořechů
-
200 gramů mléčné čokolády na kousky
-
100 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
50 gramů máslo na kousky
-
30 gramů rumu
-
směs ovoce na kousky, např. jablka, broskve, jahody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
33.6 mg
Protein
5.3 g
Kalorie
1723.7 kJ /
412 kcal
Tuk
33 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
15.1 g
Sacharidy
23.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Velikonoční pusinková hnízda
3 Std. 20 Min
Čokoládovo-piškotová lízátka
4 Std. 50 Min
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1 Std.
Šlehačka
10 Min
Extra čokoládový mug cake
20 Min
Belgické vafle se šlehačkou a jahodami
1 Std. 50 Min
Tropico smoothie
10 Min
Vanilkové muffiny s čokoládovými kousky
55 Min
Lízátka
40 Min
Čokoláda s kokosovým mlékem
15 Min
Bezlepkové čokoládové kostky
50 Min
Bezlepková mini pizza
2 Std.