Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Glasir Ham Gammon, Kentang Dauphinoise dan Buncis
TM6 TM5 TM31

Glasir Ham Gammon, Kentang Dauphinoise dan Buncis

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 600 g whipping cream
  • 2 siung bawang putih iris tipis
  • 2 sdt garam laut
  • ½ sdt lada hitam bubuk
  • ¼ sdt pala bubuk
  • 30 g mustar Inggris
  • 100 g madu
  • 30 g dark brown sugar
  • 1000 - 1200 g daging ham gammon, mentah, tanpa tulang buat sayatan
  • 500 g air
  • 2 tangkai thyme segar
  • 2 dried bay leaf (daun salam Eropa kering)
  • 1 tangkai rosemary segar
  • 50 g bawang bombai potong kecil-kecil (3 cm)
  • 100 g wortel potong kecil-kecil (3 cm)
  • 50 g seledri Eropa potong kecil-kecil (3 cm)
  • 1 sdm biji lada hitam
  • 1 sdt cengkeh
  • 1000 g kentang dikupas, diiris tipis membentuk lingkaran (4 mm)
  • 400 g buncis segar dipotong ujungnya

Nutriční hodnoty
na 1 porsi
Kalorie
1321.2 kcal / 5527.7 kJ
Protein
65.2 g
Tuk
81.3 g
Sacharidy
90.9 g
Vláknina
10.6 g
Nasycený tuk
42.7 g
Sodík
3179.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše