Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla
- 60 g de aceite de oliva
- 200 g de langostinos crudos grandes pelados
-
200
g de anillas de calamar
nebo 200 g de chipirones frescos - 200 g de pulpo crudo en trozos (2 cm)
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
-
200
g de mejillones frescos limpios
nebo 200 g de almejas frescas - 320 g de arroz de grano redondo
- 160 g de tomate en trozos
- 80 g de vino blanco seco
- 730 g de agua
-
1 ½
pastilla de caldo de pescado
nebo 2 cucharaditas de concentrado de caldo de pescado - 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- limón, cortado en gajos, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 4 raciones
- Kalorie
- 10522 kJ / 2515 kcal
- Protein
- 137.4 g
- Sacharidy
- 298.7 g
- Tuk
- 73.2 g
- Nasycený tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 4659.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de calabaza con langostinos dorados
1h
Albóndigas de ternera con patatas y guisantes
1h
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Guiso vegetariano de invierno
40 Min
Smoothie
5 Min
Dip mediterráneo de tomate
15min
Pasta con salsa cremosa y gambas
30 min
Cazuela de porotos con rabas y camarones
6h 10min
Risotto de pollo y verduras
25 min
Crema de calabaza y langostinos
45 min
Arroz cremoso de gambones, salmón y verduras
25 min
Risotto de calamares y langostinos
1h