
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 100 g de zanahoria en rodajas de 5 mm
- 2 diente de ajo
- 800 g de aguja de ternera en trozos de 4-5 cm
- 120 - 130 g de beicon ahumado en tiras de 5 mm
- 250 g de champiñones frescos en cuartos
- 250 g de vino tinto
- 400 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 6 cebollitas francesas pequeñas
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 1 hoja de laurel seca
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 468 kcal / 1960 kJ
- Protein
- 34.6 g
- Tuk
- 19.2 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Sodík
- 754.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón teriyaki al vacío
1hod. 20min
Curry de cordero y cuscús con pepino y menta (Cocción lenta)
6hod. 30min
Ternera Stroganoff
1hod.
Cordero especiado con frutos secos (Cocción lenta)
2hod. 10min
Boeuf bourguignon (Julie & Julia)
2hod. 40min
Costillas de cerdo coreanas con minitortillas (Cocción lenta)
4hod. 10min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4hod.
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4hod. 15min
Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)
4hod. 30min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3hod. 20min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17hod. 30min
Carne gobernada (Cocción lenta)
3hod. 45min