Boeuf bourguignon en cocción lenta

Boeuf bourguignon en cocción lenta

4.5 169 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 3hod. 30min
6 raciones

Suroviny

  • de aceite de oliva
    70 g
  • de cebolla en trozos de 2-3 cm
    200 g
  • de zanahoria en rodajas de 5 mm
    100 g
  • diente de ajo
    2
  • de aguja de ternera en trozos de 4-5 cm
    800 g
  • de beicon ahumado en tiras de 5 mm
    120 - 130 g
  • de champiñones frescos en cuartos
    250 g
  • de vino tinto
    250 g
  • de caldo de carne
    400 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • cebollitas francesas pequeñas
    6
  • de tomate concentrado
    1 cucharada
  • hoja de laurel seca
    1
  • de pimienta negra molida
    2 - 3 pellizcos

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 468 kcal / 1960 kJ
Protein 34.6 g
Tuk 19.2 g
Sacharidy 4.3 g
Vláknina 10.5 g
Nasycený tuk 1.9 g
Sodík 754.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...