Kompatibilní verze
Pasta fresca con harina de garbanzos (sin gluten y sin azúcar)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de harina de garbanzos
- 3 huevos
- 20 g de aceite de girasol
- ¼ de cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 212.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mezcla de harinas sin gluten para repostería
5min
Leche de almendras
8 Std. 5 Min
Queso fresco para untar (sin lácteos)
12h 10min
Desayuno: Panecillo de espelta integral con crema de aguacate y huevo. Zumo de frutas.
2 godz. 30 min
Manteca de almendras
1h 10 min
Tortillas de lino sin gluten
40min
Pan de nieve
40min
Cookies de avellanas y almendras
30 min
Yogur de coco
11 Std. 30 Min
Leche de coco
5min
Pan brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Yogurt natural (Fermentar)
12h 10min