Kompatibilní verze
Pasta fresca con harina de garbanzos (sin gluten y sin azúcar)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de harina de garbanzos
- 3 huevos
- 20 g de aceite de girasol
- ¼ de cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 212.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mayonesa keto
5 Min
Salsa de chocolate (sin gluten, sin huevo, sin lácteos)
10 min
Leche de coco
5 Min
Leche de coco
Žádné hodnocení
Berry curd (Espesar)
20 min
Grisinis trenzados
2 godz. 30 min
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1h 30 min
Chucrut
96 Std.
Montaditos de pepino mediterráneo
10 min
Mezcla de especias para panes clásicos
5 Min
Galletas con baño de chocolate y nueces pacanas
1h
Brownies proteicos
30 min