Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- mantequilla para engrasar
- harina de repostería para espolvorear
- 300 g de zanahoria en trozos
- 130 g de nueces peladas
- 230 g de aceite de girasol
- 300 g de azúcar
- 5 huevos (M)
- 300 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 2 cucharaditas de bicarbonato
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharadas de canela molida
- 1 cucharada de azúcar glas
- 2 cucharadas de nueces peladas troceadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1567 kJ / 375 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 41.1 g
- Tuk
- 22.2 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 247.1 mg
Alternativní recepty
Bizcocho de leche condensada
1 Std.
Cake de yogur y chocolate
1h 30min
Bizcocho ligero con orange curd
1 Std. 15 Min
Cake de arándanos y lavanda
2 Std. 45 Min
Bizcocho de manzana y canela
1 Std. 15 Min
Bizcocho de leche condensada y naranja con semillas de amapola
1 Std.
Bizcocho de peras
1 Std.
Bizcocho Streusel
2 Std.
Bundt cake de nata y cítricos
1 Std. 25 Min
Bizcocho con dulce de membrillo
40 Min
Bizcocho de pera con jengibre
1 Std.
Bundt cake de calabaza
1h 30min