Kompatibilní verze
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Saltimbocca en groenten
- 4 stukken kalfsvlees, pezenvrij, zonder bot (elk 110-125 g)
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 8 verse salieblaadjes
- 8 sneetjes Parma ham (± 100 g)
- 500 g water
- 100 g wortelen, in hapklare stukken
- 150 g peterseliewortel, in hapklare stukken
- 150 g pastinaak, in hapklare stukken
Risotto en afronding saltimbocca
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukjes gesneden (3 cm)
- 80 g sjalotten, in tweeën gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 250 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd
- 80 g witte wijn, droog
- 1 pak saffraan (0,1 g)
- 100 g bevroren doperwten
- 500 g kippenbouillon
- ½ - 1 tl zout, naar smaak
- olie, om te frituren
- 50 g mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3184.6 kJ / 761.2 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 75.8 g
- Tuk
- 28.2 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 1666 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Gevulde vis
1h 50 min
Vegan feta in olie met kruiden
Brak ocen
Gestoomde spinaziecake
35 min
Mini champignon pasteitjes
1h 45 min
Vegetarisch medaillon
Brak ocen
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Brak ocen
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 min
Mexicaanse limoensoep
40 min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 Std. 20 Min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Brak ocen