Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g bloem, en iets meer om te bestuiven
- 270 g water
- 1 tl suiker
-
10
g verse gist, verkruimeld
nebo 4 g gedroogde gist - 30 g olijfolie, en iets meer om te besprenkelen
- 1 tl zout
- 300 g gehakte tomaten, uit blik
- 5 g blaadjes verse basilicum
- 1 - 2 snuifjes zout
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 200 g mozzarella, in stukken (1 cm)
- 100 g rode ui, in plakjes
- 100 g courgette, in blokjes (1 cm)
- 100 g gele paprika, in blokjes (1 cm)
- 100 g wortelen, in blokjes (1 cm)
- 100 g kerstomaten, gehalveerd
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 2832 kJ / 676 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 97 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Sodík
- 659 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boterkoekjes
50min
Aardappel-wortel hapjes
40min
Cashew brood wentelteefjes
Pas d’évaluation
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
Pas d’évaluation
Drie kaas pides
1h 40min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Pas d’évaluation
Buikmannetjes
1 Std. 30 Min
Rode ogen gevulde eieren
Pas d’évaluation
Roodbruin gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Kokosnoot en chocoladesorbet
Pas d’évaluation
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Soja yoghurt
12h 15min