
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g water
- 70 g boter in stukken, en iets meer om in te vetten
- 500 g bloem
-
10
g verse gist verkruimeld
nebo 4 g gedroogde gist - 1 tl suiker
- 1 ½ tl zout
- 50 g Parmezaanse kaas in stukken
- 150 g verse jonge spinazie
- 1 teentje knoflook
- 50 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
- 120 g extra vergine olijfolie
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- salade bladeren
- gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
- 1 - 2 eieren hardgekookt, in plakjes gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 669 kcal / 2801 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 64 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Sodík
- 506 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Hartige ratatouille taart
1 Std. 30 Min
Thaise rode curry
1 Std.
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Keine Bewertungen
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 Min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 Std. 15 Min
Glutenvrije bloem
Keine Bewertungen
Hummus van rode biet
10 Min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min