Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g water
- 70 g boter, in stukken, en iets meer om in te vetten
- 500 g bloem
-
10
g verse gist, verkruimeld
nebo 4 g gedroogde gist - 1 tl suiker
- 1 ½ tl zout
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 150 g verse jonge spinazie
- 1 teentje knoflook
- 50 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
- 120 g extra vergine olijfolie
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- salade bladeren
- gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
- 1 - 2 eieren, hardgekookt, in plakjes gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2801 kJ / 669 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 506 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegan bananen-kokoscake
Pas d’évaluation
Vijgenmosterd
25 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Pas d’évaluation
Vanille-ijs sandwiches
13 godz. 25 min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 godz. 15 min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 min
Vitello tonnato
13h
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min
Lang rijzende pizza
Pas d’évaluation
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min