
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dose di pane semi-bianco già pronto o come da ricetta base
- 200 g di pasta di mandorle già pronta o come da ricetta base, colorata di verde
- 1 dose di glassa di zucchero già pronta o come da ricetta base
- 100 - 150 g di cioccolato fondente a pezzi, a seconda del gusto
- 250 g di zucchero
- 500 g di ricotta di pecora (o ricotta vaccina)
- 60 g di acqua
- 40 g brandy
Ultimare la preparazione e decorare
- 100 g di frutta candita, mista, in piccoli pezzi a piacere (ciliegie, arancia, cedro, etc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 541 kcal / 2263 kJ
- Protein
- 12.1 g
- Tuk
- 18.2 g
- Sacharidy
- 85.7 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Brioches con il tuppo
3hod.
Granita di mandorle ('a muzzunata)
10min
Arancini di riso
3hod. 5min
Zucchero a velo
5min
Pasta di mandorle
1hod. 30min
Babà napoletano
2hod. 45min
Granita di mandorle e caffè con panna
6hod. 20min
Pan di Spagna
1hod. 50min
Cassata siciliana
6hod. 35min
Cassata siciliana (per 1 persona)
1hod. 30min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3hod.
Torta Babà napoletana
8hod.