Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccia
- ½ cucchiaino di zucchero
-
½
cubetto di lievito di birra fresco (12 g)
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (12 g) - 500 g di latte + q.b.
- 500 g farina per pane
- 2 cucchiaini rasi di sale (10 g) + q.b.
Farcitura
-
100
g di tonno in scatola, in acqua o sott'olio (peso sgocciolato)
nebo 100 g di prosciutto cotto (peso sgocciolato) - 50 g di olio di arachidi
- 1 tuorlo d'uovo a temperatura ambiente
- 1 cucchiaio di aceto di vino
- 1 cucchiaini rasi di sale
Terminare la preparazione
- 125 g di mozzarella sgocciolata, a fette
- 100 g di pomodori, a fette
- 2 uova sode a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2092 kJ / 500 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 68.9 g
- Tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Empanada di tonno
1 Std. 10 Min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Piadina romagnola
15min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Focaccia con salsiccia
2 godz.
Rotolo funghi e peperoni
2h 15 min
Pasta brisèe
5 Min
Pasta Choux
2 godz.
Treccia al latte
2 godz. 30 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Focaccia barese
2 Std. 55 Min