Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta

Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta

4.6 43 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions

Suroviny

  • 400 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle
  • 1 oignon coupé en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 15 g d'huile d'olive
  • 200 g de pancetta coupée en lardons.
    200 g de lardons fumés
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 50 g de pecorino au poivre, râpé
    50 g de parmesan râpé
  • 6 figues fraîches de belle taille, dont 4 coupées en dés et 2 coupées en tranches
  • pecorino
  • du poivre moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 695 mg
Protein 28.4 g
Kalorie 3928.5 kJ / 938.9 kcal
Tuk 47.9 g
Vláknina 6.7 g
Nasycený tuk 18.8 g
Sacharidy 98.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...