Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
-
200
g de pancetta, coupée en lardons.
nebo 200 g de lardons fumés - 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
50
g de pecorino au poivre, râpé
nebo 50 g de parmesan râpé - 6 figues fraîches de belle taille, dont 4 coupées en dés et 2 coupées en tranches
- pecorino
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3928.5 kJ / 938.9 kcal
- Protein
- 28.4 g
- Sacharidy
- 98.7 g
- Tuk
- 47.9 g
- Nasycený tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 695 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saumon à la sriracha et purée d'édamame-petits pois
1h 20min
Tarte au saint-nectaire
50 Min
Chakchouka à la feta
1h
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1h 20min
Spaghettis à la sauce au potiron et aux noisettes
30min
Soupe à l'oignon et au chorizo
30min
Japchae
50 Min
Œufs cocotte façon chakchouka
35min
Tartine de chèvre frais, fèves, petits pois, lardons et œuf mollet
35min
Tartine à la feta, aux tomates confites et courgettes rôties
30min
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45 Min
Nouilles chinoises à la dinde, épinards et sauce cacahuète
30min