Boules abricot et chocolat

Boules abricot et chocolat

3.3 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 45min.
6 portions

Suroviny

  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
  • 150 g d'abricots secs dénoyautés coupés en deux
  • 5 g de gingembre frais
  • 100 g d'eau
  • 70 g de sucre en poudre
  • 50 g de carotte coupée en morceaux
  • 50 g de noisettes émondées
  • 150 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 50 g de mascarpone

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 29 mg
Protein 5.7 g
Kalorie 1642.8 kJ / 394.2 kcal
Tuk 24.5 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 13 g
Sacharidy 32.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...