Kompatibilní verze
Ravioles de roquette, sauce tomate, jambon et mozzarella
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à raviole
- 300 g de farine de blé
- 70 g de roquette
- 2 œufs (53-63 g chacun)
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 5 g de sel
La sauce tomate
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 140 g de carottes, coupées en tronçons
- 10 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- 20 billes de mozzarella
- 5 tranches fines de jambon cru, coupées en 4
- farine de blé, pour fariner
- 20 g de copeaux de parmesan, pour la finition
- quelques feuilles de roquette, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2292 kJ / 546 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 1358 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1h
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1h
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1h 20 phút
Salade de pastèque, burrata et pesto de menthe
20min
Risotto aux champignons
30 Min
Soupe de poireau gratinée
55min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30 Min
Tartine à la feta, aux tomates confites et courgettes rôties
30 Min
Roulé de saumon, chèvre et pommes de terre
1h
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45min
Velouté de gambas, patate douce et carotte
55min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min