Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 50 g de piments verts longs, coupés en dés
- 200 g de poivrons rouges, coupés en lanières
- 1 c. à soupe de graisse de canard
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en cubes de 2-3 cm
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 300 g de tomates, coupées en morceaux
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 200 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2104 kJ / 502.9 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 39.5 g
- Nasycený tuk
- 15.6 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 211.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Côtes de veau à la provençale
30min
Poulet rôti au cidre et légumes vapeur
1 Std. 45 Min
Poulet chasseur revisité
2h 15min
Bœuf bourguignon
1 Std. 40 Min
Mijoté de veau au miel de lavande
1 Std. 45 Min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2h 10min
Rouelle de veau aux carottes
50 min
Colombo de porc à la guyanaise
1h 15min
Poulet façon bourguignon
35min
Porc au caramel honh shao et poêlée de chou
1 Std. 45 Min
Ragoût de poulet colombien
2 Std. 20 Min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h