Zařízení & příslušenství
芋泥麵包捲
Příprava 35min.
Celkový 3hod. 5min.
8 個
Suroviny
-
牛奶140 克
-
糖30 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化30 克
-
芋泥餡 (市售或自製)360 克
-
蛋黃 刷上色用1 顆
-
白芝麻 依個人喜好添加5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
7.5 g
Kalorie
1901 kJ /
454 kcal
Tuk
8.8 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
88.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(上)
76 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan