Zařízení & příslušenství
雞肉藜麥餅
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 人份
Suroviny
-
水500 克
-
藜麥 (單色或綜合皆可)100 克
-
雞胸肉 切塊(約3公分)350 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)100 克
-
麵包粉50 克
-
蛋2 顆
-
帕瑪森起士粉30 克
-
玉米粒70 - 100 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
油 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
410.1 mg
Protein
30.1 g
Kalorie
1151.3 kJ /
275.3 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
173.5 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
高蛋白 這樣吃
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan