
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deig
- 160 g mjólk
- 60 g fínmalaður sykur
-
2
tsk þurrger
nebo 20 g ferskt ger mulið -
1
tsk vanillubragðefni
nebo ½ tsk vanillumauk - 1 egg, meðalstærð
- 270 g gluten free plain white flour (sjá ábending), auk aukalega til að rykhreinsa
- 30 g ósaltað smjör mjúkt
- 1 tsk xanthan gum
- 1 tsk lyftiduft (glútenfrítt)
- ½ tsk sjávarsalt
- 1000 g matarolía til steikingar
Gljái
- 150 g flórsykur
- 1 tsk vanillubragðefni
- 6 msk mjólk eða meira ef þarf
- Nutriční hodnoty
- na 1 stykki
- Kalorie
- 158 kcal / 660 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 18 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 82 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Heslihnetusúkkulaðikaka
45 Min
Sítrónu tart
Keine Bewertungen
Glútenfrí gulróta- og möndlukaka
Keine Bewertungen
Próteinbætt bananabrauð
2 Std.
Möndlu- og kaffikaka
Keine Bewertungen
Mangóostakaka
Keine Bewertungen
Ískaffi
Keine Bewertungen
Kakókúlur
Keine Bewertungen
Vatnsmelónujógúrtís
Keine Bewertungen
Gin og tónik sorbet
Keine Bewertungen
Bláberjaostakaka
Keine Bewertungen
Vanillu mascarpone parfait
Keine Bewertungen