Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g karışık sebzeler, sotelemek için (ör. kereviz, havuç, soğan), parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 2 dal kekik, taze, sadece yaprakları
- 40 g zeytinyağı, eti mühürlemek için ekstra 1 yk zeytinyağı
- 500 g dana sokum tek parça, temizlenmiş
- 150 g kültür mantarı, kalın dilimlenmiş
- 2 defne yaprağı, kurutulmuş
- 25 g ev yapımı bulyon ezmesi, sebze veya et
- 25 g domates püresi
-
80
g kırmızı şarap
nebo 80 g su - 80 g su
- maydanoz, taze, servis etmek için
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1835.7 kJ / 458.7 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 10.7 g
- Tuk
- 28.7 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 100 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 Min
Kıtırlı Papatya Çörek
1 Std. 5 Min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1 Std. 10 Min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20min
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
Brak ocen
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 godz. 25 min
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55 Std.
Portakal Soslu Tavuk Baget
1 godz. 25 min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 Min
Soğan Çorbası
1 Std. 15 Min
Haşlanmış Bulgur
25 Min
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50min