Barritas de cereales con salsa de caramelo (sin gluten)

Barritas de cereales con salsa de caramelo (sin gluten)

3.0 4 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
10 unidades

Suroviny

  • de copos de avena
    150 g
  • de arroz inflado
    50 g
  • de miel
    150 g
  • de harina de trigo sarraceno
    25 g
  • de azúcar moreno
    10 g
  • de canela molida
    1 cucharada
  • de vainilla líquida
    1 cucharada
  • de pepitas de chocolate negro
    30 g
Salsa de caramelo
  • de azúcar
    250 g
    250 g de azúcar moreno
  • de nata (mínimo 30% de grasa)
    200 g
  • de agua
    30 g
  • de zumo de limón
    1 cucharadita
  • de mantequilla fría (a ser posible en un solo trozo)
    30 g

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 255 kcal / 1067 kJ
Protein 3.3 g
Tuk 7.4 g
Sacharidy 44.9 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 4.1 g
Sodík 14.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...