Fiskeboller i hvit saus

Fiskeboller i hvit saus

4.5 8 rating
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porsjoner

Suroviny

Fiskeboller
  • torskefileter, uten skinn ferske, delt i små terninger (2 cm x 2 xm), plassert i fryseren i 15 min.
    600 g
  • salt
    10 g
  • eggehvite
    1
  • potetmel
    2 ts
  • melk
    400 g
  • solsikkeolje til smøring
  • vann
    600 g
  • poteter små
    400 g
Hvit Saus
  • helmelk
    400 g
  • maisstivelse
    20 g
  • salt
    ½ ts
  • pepper, malt
    ½ ts
  • smør
    1 ss
  • muskatnøtt, malt
    ½ ts
    ½ ts karripulver

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porsjoner

Sodík 5835.9 mg
Protein 146.6 g
Kalorie 6355.3 kJ / 1519 kcal
Tuk 44.2 g
Vláknina 11.1 g
Nasycený tuk 24.3 g
Sacharidy 132.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše