Dampet Torsk med Spisskål og Sandefjorsmør

Dampet Torsk med Spisskål og Sandefjorsmør

5.0 6 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
4 porsjoner

Suroviny

Sandefjordsmør
  • fløte, minimum 30% fett
    150 g
  • smør, usaltet i terninger
    100 g
Dampet torsk og kål
  • vann
    600 g
  • spisskål eller nykål (ca. 1 stk.), delt i biter (3-4 cm)
    600 g
  • torskefileter, uten skinn ca. 150 g per stykk
    4
  • salt pluss ekstra etter smak
    2 ts
  • pepper, malt
    1 ts
  • smør i terninger
    10 g
Servering
  • persilleblader, ferske finhakket
    2 ss
  • sitronsaft etter smak

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 1338.6 mg
Protein 44.2 g
Kalorie 2325.2 kJ / 555.8 kcal
Tuk 38 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 23 g
Sacharidy 10.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše