![Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/639977C5-0DCC-4EE6-B400-01AAE8E4E833/Derivates/063F1B16-0361-444E-92FB-AC3B7A9BAC65.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů oleje
- 100 gramů mléka
- 1 polévková lžíce hořčice
- ½ čajové lžičky citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 20 gramů cibule
- 100 gramů nakládaných okurek
- 100 gramů bílého jogurtu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2136 kJ / 510 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 51.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Sádlo se škvarky a tymiánem
2h 5 min
Bramborové knedlíky
1sa 50 dk
Houskové knedlíky
50 Min
Marinované papriky
55 Min
Bylinková sůl na brambory
5min
Drůbeží játrová paštika
6h 40min
Odpalované těsto
50 Min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5min
Škvarková pomazánka
5min
Majonéza
5min
Libečková sůl
5min
Žloutkové věnečky
1h 30min