Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tvarohová bábovka
- 200 gramů másla, plus navíc na vymazání formy
- hrubá mouka, na vysypání formy
- 1 limetka, nejlépe bio
- 220 gramů cukru
- 5 vajec
- 250 gramů tvarohu
- 320 gramů hladké mouky
- 2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
Limetková poleva
- 1 limetka, nejlépe bio
- 150 gramů cukru krupice
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1717.5 kJ / 410.2 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vláčný kořeněný perník se zlatým sirupem
1 godz.
Kynutá bábovka s ořechy (bez cukru)
2 godz.
Trojbarevná bábovka
1h 35 min
Tvarohová buchta
12h 45 min.
Bábovka s vaječným likérem
1 godz. 20 min
Perník s povidly
55 min
Vláčná bábovka s majonézou
2 godz.
Jogurtová bábovka
1 godz. 40 min
Perníková bábovka s povidly a čokoládovou polevou
2h 5 min
Piškotová máslová bábovka
1 godz. 30 min
Ořechová bábovka
1 godz. 10 min
Hruškový štrúdl (bez cukru)
1 Std. 5 Min