Zařízení & příslušenství
Persilleolje
Příprava 10min.
Celkový 25min.
1 krukke
Suroviny
-
persilleblader, ferske150 g
-
spinatblader, ferske150 g
-
solsikkeolje400 g
-
salt½ ts
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 krukke
Sodík
1365.2 mg
Protein
8.9 g
Kalorie
15164.9 kJ /
3624.5 kcal
Tuk
401.8 g
Vláknina
8.3 g
Nasycený tuk
52.3 g
Sacharidy
14.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Norske matretter med Thermomix®
55 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Bulgurhvete
Žádné hodnocení
Irsk potetmos
Žádné hodnocení
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Žádné hodnocení
Tandoori kyllingwraps
Žádné hodnocení
Kjøttpaier med rosmarin
Žádné hodnocení
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1hod. 35min.
Risskive med røkelaks
Žádné hodnocení
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Žádné hodnocení
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Žádné hodnocení
Stuet sopp
45min.
Rørte tyttebær
5min.
Ertestuing
25hod. 10min.