Zařízení & příslušenství
Irsk potetmos
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 porsjoner
Suroviny
-
purreløk delt i biter250 g
-
savoykål delt i biter250 g
-
vann1000 g
-
havsalt2 ts
-
poteter, melne (se tips), skrelt, i terninger (1 cm)500 g
-
melk150 g
-
smør, usaltet terninger50 g
-
muskatnøtt, malt (volitelně)¼ ts
-
malt svart pepper til smak¼ ts
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Protein
6.2 g
Kalorie
1013 kJ /
242 kcal
Tuk
11.8 g
Sacharidy
27.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Britiske favoritter
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Bulgurhvete
Žádné hodnocení
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Žádné hodnocení
Tandoori kyllingwraps
Žádné hodnocení
Kjøttpaier med rosmarin
Žádné hodnocení
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1hod. 35min.
Risskive med røkelaks
Žádné hodnocení
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Žádné hodnocení
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Žádné hodnocení
Stuet sopp
45min.
Persilleolje
25min.
Rørte tyttebær
5min.
Ertestuing
25hod. 10min.