Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g purreløk, delt i biter
- 250 g savoykål, delt i biter
- 1000 g vann
- 2 ts havsalt
- 500 g poteter, melne (se tips), skrelt, i terninger (1 cm)
- 150 g melk
- 50 g smør, usaltet, terninger
- ¼ ts muskatnøtt, malt (volitelně)
- ¼ ts malt svart pepper, til smak
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsjon
- Kalorie
- 1013 kJ / 242 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 27.8 g
- Tuk
- 11.8 g