Irsk potetmos

Irsk potetmos

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 porsjoner

Suroviny

  • purreløk delt i biter
    250 g
  • savoykål delt i biter
    250 g
  • vann
    1000 g
  • havsalt
    2 ts
  • poteter, melne (se tips), skrelt, i terninger (1 cm)
    500 g
  • melk
    150 g
  • smør, usaltet terninger
    50 g
  • muskatnøtt, malt (volitelně)
    ¼ ts
  • malt svart pepper til smak
    ¼ ts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 6.2 g
Kalorie 1013 kJ / 242 kcal
Tuk 11.8 g
Sacharidy 27.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše