Zařízení & příslušenství
Tandoori kyllingwraps
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porsjoner
Suroviny
-
vann500 g
-
kylling indrefilet500 g
-
havsalt etter smak1 - 2 klyper
-
malt svart pepper etter smak1 - 2 klyper
-
mynte, fersk kun blader2 kvist
-
yoghurt naturell120 g
-
koriander, fersk kun blader3 kvister
-
tandoori paste20 g
-
tortilla4
-
babyspinat, fersk100 g
-
libanesisk agurk (ca.100 g), delt i lange tynne strimler1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
382.9 mg
Protein
32.5 g
Kalorie
1084 kJ /
258 kcal
Tuk
6.7 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
2.2 g
Sacharidy
15.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Matpakke-ideer
8 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kung Pao kylling
Žádné hodnocení
Tradisjonell østerriksk gulasj
Žádné hodnocení
Pulled pork burger
Žádné hodnocení
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Žádné hodnocení
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Žádné hodnocení
Pastasaus av skinke og purre
Žádné hodnocení
Biff i stout
Žádné hodnocení
Kroningskylling
Žádné hodnocení
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Žádné hodnocení
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Žádné hodnocení
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Žádné hodnocení
Kjøttboller (Soutzoukakia) med tomatris
Žádné hodnocení