
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 ½ cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
- 125 g di panna (30-40% di grassi)
- 675 g di latte
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 4 tuorli d'uovo
- 60 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1000 g di acqua
- 600 g di mele in quarti o a spicchi in modo che passino agevolmente nel foro del coperchio (vedere consigli)
- 50 g di vaniglia in polvere
-
20
g di mandorle a lamelle
nebo 10 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2018.7 kJ / 482.5 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 59.7 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 71.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta cioccolato e arancia al Varoma
2h
Purè di patate (TM6)
1 Std.
Torta marmorizzata al Varoma
2h
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3sa
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Torta pistacchi e mandorle al Varoma
2 Std. 30 Min
Brioches con il tuppo
3sa
Crostata con rose di mele
2h
Besciamella
15 min
Cassata siciliana
6h 35min
Gattò di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Panna cotta alle pesche
3 Std. 15 Min