Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di zucchero + q.b.
- 80 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 100 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 30 g di latte
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 350 g di ciliegie denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1182.2 kJ / 282.6 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 28.8 g
- Tuk
- 16.6 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 23.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta soffice alle fragole
2 Std.
Torta di fichi e nocciole
45 Min
Blondie alle fragole
40min
Plumcake al mandarino
1h
Torta di farro alle mandorle e prugne
1h 5min
Ciambella alle pesche
50 Min
Torta di mele e yogurt
1h 30min
Plumcake sciroppato
55 Min
Torta alla macedonia di frutta
1h 30min
Crostata mele e cannella
1h 20min
Torta soffice mascarpone e fragole
1 godz. 10 min
Torta di mele e mandarini
1h