Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di zucchero + q.b.
- 80 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 100 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 30 g di latte
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 350 g di ciliegie denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1182.2 kJ / 282.6 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 28.8 g
- Tuk
- 16.6 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 23.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambella alle pesche
50min
Quadrotti cioccolato e pere
1 godz.
Crostata di mele con crema di mandorle
1 godz. 15 min
Blondie alle fragole
40 min
Torta soffice ai fichi
1 godz. 30 min
Crostata di mele
1hod. 5min
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1 godz.
Sbriciolata integrale con composta di mele e uvetta
1 godz. 10 min
Strüdel pere e cioccolato con zabaione alla grappa
2 godz.
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55min
Sbriciolata ai mirtilli
1 godz.
Crostata mele e cannella
1 Std. 20 Min