Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g di acqua
- 5 g di miele
- 5 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 200 g di pera matura ma soda a fette sottili
- 250 g di mozzarella a dadini
- 100 g di Gorgonzola dolce
- 20 - 30 g di lardo a fette
- 6 gherigli di noci
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 11015 kJ / 2633 kcal
- Protein
- 109.9 g
- Sacharidy
- 292.7 g
- Tuk
- 121.6 g
- Nasycený tuk
- 28.3 g
- Vláknina
- 18.8 g
- Sodík
- 18.8 mg
Alternativní recepty
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24óra
Baguette francese (TM6)
5 Std.
Pierogi alle patate dolci e ricotta
1 Std. 10 Min
Focaccia cipolle e zucca
2 Std.
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 Std. 50 Min
Pizza 'nduja e caciocavallo
9u.
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Pizza capricciosa
1 Std. 35 Min
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Pizza napoletana
9u.