Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g di acqua
- 5 g di miele
- 5 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 200 g di pera matura ma soda a fette sottili
- 250 g di mozzarella a dadini
- 100 g di Gorgonzola dolce
- 20 - 30 g di lardo a fette
- 6 gherigli di noci
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 11015 kJ / 2633 kcal
- Protein
- 109.9 g
- Sacharidy
- 292.7 g
- Tuk
- 121.6 g
- Nasycený tuk
- 28.3 g
- Vláknina
- 18.8 g
- Sodík
- 18.8 mg
Alternativní recepty
Aceto di sidro di mele e ribes
Žádné hodnocení
Pizza 'nduja e caciocavallo
9 Std.
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3 Std. 50 Min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Il tiramisù
6h 30min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4h
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 Std. 50 Min
Pinsa romana
5h
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Pizza napoletana
9 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h