Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Composta di mele
- 500 g di mele a tocchetti
- 30 g zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco (volitelně)
Terminare la preparazione
- 400 g di mele a fettine
- zucchero di canna q.b.
- panna montata, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1534.6 kJ / 366.8 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 24.1 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 129 mg
Alternativní recepty
Torta di zucca con noci e cioccolato (senza glutine)
2 godz. 30 min
Torta soffice alle albicocche
1h
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2 godz. 30 min
Lasagna vegetariana
2 godz.
Pizze coniglio mozzarella e rucola
Žádné hodnocení
Tajarin al tartufo
Žádné hodnocení
Uova alla triestina
30 min
Crema al mascarpone con mele insaporite
30 min
Torta di nocciole del Piemonte
1h 15min
Torta della nonna al cioccolato
1h 30 min
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1h
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30 min