Torta ai frutti rossi

Torta ai frutti rossi

4.1 8 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 3hod.
8 fette

Suroviny

Pasta frolla
  • di zucchero
    100 g
  • di scorza di limone (senza la parte bianca)
    10 g
  • di burro freddo, a pezzi + q.b.
    200 g
  • di farina tipo 00
    370 g
  • uovo
    1
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
Crema pasticcera alla vaniglia
  • di latte
    500 g
  • di zucchero
    90 g
  • di amido di mais
    50 g
  • uova
    2
  • tuorli d'uovo
    2
  • stecca di vaniglia i semini
    1
    1 estratto di vaniglia naturale, fialetta
Terminare la preparazione
  • di lamponi freschi
    350 g
  • di ribes rossi
    150 g

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 551.1 kcal / 2305.9 kJ
Protein 11.9 g
Tuk 26.7 g
Sacharidy 70.2 g
Vláknina 4.2 g
Nasycený tuk 14.7 g
Sodík 66.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...