Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 200 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Crema pasticcera alla vaniglia
- 500 g di latte
- 90 g di zucchero
- 50 g di amido di mais
- 2 uova
- 2 tuorli d'uovo
-
1
stecca di vaniglia, i semini
nebo 1 estratto di vaniglia naturale, fialetta
Terminare la preparazione
- 350 g di lamponi freschi
- 150 g di ribes rossi
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2305.9 kJ / 551.1 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 70.2 g
- Tuk
- 26.7 g
- Nasycený tuk
- 14.7 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 66.4 mg
Alternativní recepty
Flan di zucchine e mozzarella
50 menit
Quiche di zucca ed erbette
1j 30 menit
Palline cocco e lampone
3sa
Cheesecake alle fragole (senza glutine)
4j 30 menit
Panini arcobaleno
5h
Polpette alla rucola
40 min
Scarcedda lucana
2j
Sgombro con contorno di verdure
30 min
Crema di carote
40 min
Cheesecake alle ciliegie
4j 30 menit
Crostata al cioccolato e lamponi
2j
Polpettone zucca e spinaci
1 Std. 15 Min