Torta ai frutti rossi

Torta ai frutti rossi

3.8 9 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
8 fette

Suroviny

Pasta frolla
  • 100 g zucchero
  • 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 200 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
  • 370 g di farina tipo 00
  • 1 uovo
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Crema pasticcera alla vaniglia
  • 500 g di latte
  • 90 g zucchero
  • 50 g di amido di mais
  • 2 uova
  • 2 tuorli d'uovo
  • 1 stecca di vaniglia i semini
    1 estratto di vaniglia naturale, fialetta
Terminare la preparazione
  • 350 g di lamponi freschi
  • 150 g di ribes rossi

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 66.4 mg
Protein 11.9 g
Kalorie 2305.9 kJ / 551.1 kcal
Tuk 26.7 g
Vláknina 4.2 g
Nasycený tuk 14.7 g
Sacharidy 70.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...