Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 200 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Crema pasticcera alla vaniglia
- 500 g di latte
- 90 g di zucchero
- 50 g di amido di mais
- 2 uova
- 2 tuorli d'uovo
-
1
stecca di vaniglia, i semini
nebo 1 estratto di vaniglia naturale, fialetta
Terminare la preparazione
- 350 g di lamponi freschi
- 150 g di ribes rossi
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2305.9 kJ / 551.1 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 70.2 g
- Tuk
- 26.7 g
- Nasycený tuk
- 14.7 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 66.4 mg
Alternativní recepty
Nasello al vapore con riso e verdure
30min
Torta della nonna al cioccolato
1h 30min
Torta estasi
45 Min
Farro con gamberi e agrumi
50 Min
Tramezzino di segale con avocado e uova
3h 30min
Tortino cioccolato con salsa ai lamponi
45 Min
Crostata alle albicocche
2 Std.
Barrette frozen pistacchio, pesche e lamponi
5h 10min
Soufflé cioccolato e arancia
45 Min
Croque Madame
3h 30min
Pancakes cioccolato e ricotta
45 Min
Crostata al cioccolato e lamponi
2 Std.