
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 1550 g di acqua
- 100 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
10
g di malto d'orzo
nebo 10 g di zucchero - 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di farina manitoba
- 8 g di sale
- 30 g di succo di limone
Farcitura
- 150 g di cipolle rosse di Tropea pulite a fette
- 100 g di polpa di zucca a fettine
- 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 305.5 kcal / 1278.2 kJ
- Protein
- 7.2 g
- Tuk
- 10.3 g
- Sacharidy
- 49.1 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Sodík
- 718.7 mg
Alternativní recepty
Focaccia alle cipolle
2hod. 40min
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1hod.
Panini morbidi dolci
1hod. 30min
Impasto base per pane
1hod.
Grissini al sesamo
2hod. 30min
Focaccia morbida
4hod.
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2hod.
Purè di patate (TM6)
1hod.
Pane intrecciato dolce
4hod.
Focaccia
6hod.
Impasto per pizza di Kamut®
2hod.
Impasto per pizza integrale
2hod.