Focaccia cipolle e zucca
TM6

Focaccia cipolle e zucca

4.9 (26 hodnocení)

Suroviny

Impasto

  • 1550 g di acqua
  • 100 g di latte
  • 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
  • 10 g di malto d'orzo
    nebo 10 g di zucchero
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 600 g di farina manitoba
  • 8 g di sale
  • 30 g di succo di limone

Farcitura

  • 150 g di cipolle rosse di Tropea, pulite a fette
  • 100 g di polpa di zucca a fettine
  • 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 50 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale

Nutriční hodnoty
na 1 pezzo
Kalorie
1278.2 kJ / 305.5 kcal
Protein
7.2 g
Sacharidy
49.1 g
Tuk
10.3 g
Nasycený tuk
1.7 g
Vláknina
1.5 g
Sodík
718.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty