Focaccia cipolle e zucca

Focaccia cipolle e zucca

4.9 37 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
10 pezzi

Suroviny

Impasto
  • 1550 g di acqua
  • 100 g di latte
  • 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 10 g di malto d'orzo
    10 g zucchero
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 600 g di farina manitoba
  • 8 g di sale
  • 30 g di succo di limone
Farcitura
  • 150 g di cipolle rosse di Tropea pulite a fette
  • 100 g di polpa di zucca a fettine
  • 45 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 50 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 718.7 mg
Protein 7.2 g
Kalorie 1278.2 kJ / 305.5 kcal
Tuk 10.3 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 1.7 g
Sacharidy 49.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...