Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 1550 g di acqua
- 100 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
10
g di malto d'orzo
nebo 10 g di zucchero - 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di farina manitoba
- 8 g di sale
- 30 g di succo di limone
Farcitura
- 150 g di cipolle rosse di Tropea, pulite a fette
- 100 g di polpa di zucca a fettine
- 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1278.2 kJ / 305.5 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 49.1 g
- Tuk
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 718.7 mg
Alternativní recepty
Purè di patate (TM6)
1h
Focaccia a bastone
5h
Impasto per pane veloce
45 min
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24 godz.
Trecce dolci
4h
Impasto base per pane
1h
Grissini al sesamo
2h 30 min
Focaccia morbida
4h
Panini morbidi dolci
1h 30min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3u. 30min
Focaccia
6h
Impasto per pizza integrale
2h