Focaccia cipolle e zucca

Focaccia cipolle e zucca

4.9 34 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 2hod.
10 pezzi

Suroviny

Impasto
  • di acqua
    1550 g
  • di latte
    100 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    10 g
  • di malto d'orzo
    10 g
    10 g di zucchero
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    50 g
  • di farina manitoba
    600 g
  • di sale
    8 g
  • di succo di limone
    30 g
Farcitura
  • di cipolle rosse di Tropea pulite a fette
    150 g
  • di polpa di zucca a fettine
    100 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    45 g
  • di acqua
    50 g
  • di sale
    2 cucchiaini

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 305.5 kcal / 1278.2 kJ
Protein 7.2 g
Tuk 10.3 g
Sacharidy 49.1 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 1.7 g
Sodík 718.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...