Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 1550 g di acqua
- 100 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
10
g di malto d'orzo
nebo 10 g di zucchero - 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di farina manitoba
- 8 g di sale
- 30 g di succo di limone
Farcitura
- 150 g di cipolle rosse di Tropea, pulite a fette
- 100 g di polpa di zucca a fettine
- 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1278.2 kJ / 305.5 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 49.1 g
- Tuk
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 718.7 mg
Alternativní recepty
Focaccia alle cipolle
2sa 40 dk
Focaccia morbida
4h
Pizza carbonara
15 Std.
Uova alla triestina
30min
Pizza alla curcuma con acciughe, fiori di zucca e cipolle
3h
Focaccia
6u.
Focaccia a bastone
5h
Focaccia primavera
3h
Focaccia alla curcuma
3h 30min
Pizza caprese
9h
Impasto per pizza di Kamut®
2u.
Impasto per pizza integrale
2u.