Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g d'échalotes
- 55 g de beurre (dont 40 g froids, coupés en morceaux)
- 200 g de vin rouge, type Floc de Gascogne (voir "Conseil(s)")
- 1 feuille de laurier
- 1 brin de thym frais
- 1 gousse d'ail
- 115 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 25 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 494.3 kJ / 119.7 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 9.5 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 59 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpe Belle-Hélène
40min
Jus de fruits de la Passion
10 min
Gaufres et coulis de chocolat blanc
1h
Pesto au piment de Padrón
4小时 15 分钟
Poudre d'épluchures de pomme aux épices
50 min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3h
Calamars sous-vide
4小时 15 分钟
Crème pâtissière au chocolat
30 min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h
Pâte à crêpe vanillée
1sa 40 dk
Crème pâtissière XXL
15 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2小时