Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g d'échalotes
- 55 g de beurre (dont 40 g froids, coupés en morceaux)
- 200 g de vin rouge, type Floc de Gascogne (voir "Conseil(s)")
- 1 feuille de laurier
- 1 brin de thym frais
- 1 gousse d'ail
- 115 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 25 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 494.3 kJ / 119.7 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 9.5 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 59 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galette des rois amande et rose
2 godz. 45 min
Sauce fromagère
30min
Nouilles à ramen
1h
Nuggets de poulet, sauce aux cornichons
1h
Salade de vermicelles à la mangue et à la papaye
30min
Sauce au poivre
25min
Bouillon volaille riche en collagène
12h 10min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h
Crêpes des îles
40min
Crêpes fourrées choco-noisette
1h 55 min
Crêpe Belle-Hélène
40min
Tarte citron vert, basilic et estragon
12u. 40min