Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g d'échalotes
- 55 g de beurre (dont 40 g froids, coupés en morceaux)
- 200 g de vin rouge, type Floc de Gascogne (voir "Conseil(s)")
- 1 feuille de laurier
- 1 brin de thym frais
- 1 gousse d'ail
- 115 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 25 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 494.3 kJ / 119.7 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 9.5 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 59 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâte à pizza italienne
2h 5 min
Minipizzas ourson
3u. 15min
Tortillas de maïs
1 Std. 25 Min
Feuilleté chantilly et fraise
1h 30min
Tartelette framboises et crumble
2 Std. 30 Min
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.
Coupe glacée à la coco, coulis à l'ananas
11 godz.
Mille-feuille à la crème pâtissière
5 Std.
Lasagne aux saveurs d'automne
6h 30min
Caramel salé et mousse au chocolat
45min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min