
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le levain
- 125 g de levain "chef" (voir "Conseils(s)")
- 65 g d'eau minérale
- 60 g de farine de seigle et un peu pour fariner
La tourte
- 750 g de farine de seigle et un peu pour fariner
- 675 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2993 kcal / 12615 kJ
- Protein
- 63 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 617 g
Alternativní recepty
Pain d'épeautre aux graines
6hod. 10min
Pain aux fruits secs
3hod. 45min
Pains de seigle au citron
3hod. 50min
Pain de mie moelleux
4hod. 15min
Pain maison au maïs
2hod. 30min
Pain au levain
17hod.
Pain torsadé au kamut
4hod. 10min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6hod. 10min
Pain de campagne
3hod. 45min
Pain cocotte seigle et épautre
2hod. 40min
Miche de petit épeautre
3hod. 35min
Pain de campagne en cocotte
2hod. 10min