Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le levain
- 125 g de levain "chef" (voir "Conseils(s)")
- 65 g d'eau minérale
- 60 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
La tourte
- 750 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
- 675 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 12615 kJ / 2993 kcal
- Protein
- 63 g
- Sacharidy
- 617 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Pain torsadé au kamut
4h 10min
Pain polka pistaches-abricots-noisettes
3h 50min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Pain cocotte
2h 20min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Pains de seigle au citron
3h 50min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Pain cocotte seigle et épautre
2sa 40 dk
Pain au levain
17 Std.
Miche de petit épeautre
3h 35min
Baguette tradition
15h 25 min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min