Tourte auvergnate au seigle

Tourte auvergnate au seigle

4.1 9 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 45min.
1 pièce

Suroviny

Le levain
  • 125 g de levain "chef" (voir "Conseils(s)")
  • 65 g d'eau minérale
  • 60 g de farine de seigle et un peu pour fariner
La tourte
  • 750 g de farine de seigle et un peu pour fariner
  • 675 g d'eau minérale
  • 10 g de sel
  • eau (1 bol)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Protein 63 g
Kalorie 12615 kJ / 2993 kcal
Tuk 10 g
Sacharidy 617 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...