Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le levain
- 125 g de levain "chef" (voir "Conseils(s)")
- 65 g d'eau minérale
- 60 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
La tourte
- 750 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
- 675 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 12615 kJ / 2993 kcal
- Protein
- 63 g
- Sacharidy
- 617 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Pain de campagne
3 godz. 45 min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 godz. 10 min
Pain au levain
17 Std.
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Pain d'épeautre aux graines
6 godz. 10 min
Julekake (brioche norvégienne)
2 Std. 50 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2u. 40min
Miche de petit épeautre
3 godz. 35 min
Pain complet vapeur
4h
Petits pains de seigle
12h
Pain de campagne en cocotte
2h 10min