Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La poolish
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g d'eau
- 5 g de sucre en poudre
- 100 g de farine T 55
La pâte
- 300 g de farine de seigle
- 200 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 290 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- le zeste d'un citron jaune, finement râpé
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2198 kJ / 521 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 110 g
- Tuk
- 2 g
Alternativní recepty
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Petits pains de seigle
12h
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Pain aux céréales, abricots et figues
2h 15min
Pain de campagne
3h 45min
Pain au levain
17 Std.
Pain de seigle
4h 10min
Pain de seigle
5h
Pain de campagne en cocotte
2hod. 10min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1h 40min