Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Haselnüsse
- 1 TL Fenchelsamen
- 120 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Amaranth, gepufft
- 70 g Haferflocken, zart
- 200 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken
- 300 g Quitten, in Stücken
- 250 g Fenchel, in Stücken
- 200 g Paprika, in Stücken
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 50 g Apfelsaft
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Ziegenfrischkäse (z. B. Picandou ®, 6 Stück à ca. 40 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2808 kJ / 671 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 18.5 g
- Sodík
- 805 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vanille-Blaubeer-Kuchen
2 Std. 15 Min
Beluga-Linsen-Salat mit Datteln
5h
Regenbogenzucker
6h 20 min
Dattel-Nuss-Konfekt und Mango-Espuma mit exotischen Früchten
2 Std.
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45 Min
Aprikosen-Schoko-Butterkuchen
2 Std. 25 Min
Spargelsalat mit Pumpernickel-Erde und wachsweichem Eigelb
35min
Pikante Avocado-Ei-Torte mit Bacon
5h
Safran-Baiser-Kuchen
1 Std.
Apfel mit Vanille-Espuma
20 min
Osternest
2 Std.
Tannenbaum-Brioche
2 godz. 30 min