Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Buckwheat Pasta
- 400 g buckwheat flour
- 120 g water
- 2 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh parsley, thick stems removed, cut in pieces
Bolognese Sauce
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces
- 15 g olive oil
- 200 g fresh button mushrooms, halved or quartered
- 200 g sausage meat, broken in pieces (see tip)
- 500 g beef mince, broken in pieces
- 100 g red wine
- 800 g passata, preferably homemade
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 sprig fresh thyme
- 1 bay leaf
Béchamel Sauce
- 70 g buckwheat flour
- 70 g unsalted butter, diced
- 700 g milk
- 2 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2853.3 kJ / 682 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 60.3 g
- Tuk
- 36.1 g
- Nasycený tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 8.9 g
- Sodík
- 770.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Raw Beetroot Soup
5min
Chickpea soup with spinach
40 min
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Žádné hodnocení
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
45 min
Seitan Chilli
25min
Vegan Spanish Omelette
40 min
Spring Rolls
40 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Gluten-free Vegan Lasagne
2h 20min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 min