![Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/47EA5E07-7EEE-49F7-A4F2-D27E01E3007C/Derivates/D86768A4-6ED3-412E-8937-FC2EC766C7BF.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 40 g onion, cut in pieces
- 100 g chorizo, cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 800 g water, boiling
-
1 ½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g pumpkin flesh, cut in pieces (2 cm)
- 300 g pearl barley, rinsed
- 100 g dry white wine
- 2 pinches fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2171 kJ / 519 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 62.1 g
- Tuk
- 21.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Courgette and Feta Risotto
30 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Chicken and Barley Stew
50 Min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 Min
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Pear and Gorgonzola Risotto
30 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min