Zařízení & příslušenství
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
onion cut in pieces40 g
-
chorizo cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)100 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water boiling800 g
-
1 ½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1 ½
-
pumpkin flesh cut in pieces (2 cm)250 g
-
pearl barley rinsed300 g
-
dry white wine100 g
-
fine sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
18.8 g
Kalorie
2171 kJ /
519 kcal
Tuk
21.7 g
Sacharidy
62.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pumpkin
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min.
Creamy White Beans and Leeks
20min.
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min.
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1hod. 20min.
Pumpkin Risotto with Bacon
50min.
Curried Sausages and Lentils
1hod.
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min.
Quinoa Broth
35min.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min.
Tagliatelle with Pumpkin
1hod. 10min.
Fennel Risotto
35min.
Mushroom Risotto
30min.