Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 40 g onion, cut in pieces
- 100 g chorizo, cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 800 g water, boiling
-
1 ½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g pumpkin flesh, cut in pieces (2 cm)
- 300 g pearl barley, rinsed
- 100 g dry white wine
- 2 pinches fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2171 kJ / 519 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 62.1 g
- Tuk
- 21.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Pumpkin Quiche
2h 5min
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Tagliatelle with Pumpkin
1h 10min
Fennel Risotto
35 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min