Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
TM6 TM5 TM31

Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo

4.2 ( 78 hodnocení )

Suroviny

  • 50 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 40 g onion cut in pieces
  • 100 g chorizo cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 800 g water boiling
  • 1 ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    nebo 1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • 250 g pumpkin flesh cut in pieces (2 cm)
  • 300 g pearl barley rinsed
  • 100 g dry white wine
  • 2 pinches fine sea salt to taste
  • 2 pinches ground black pepper to taste
  • 1 sprig fresh rosemary leaves only

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
519 kcal / 2171 kJ
Protein
18.8 g
Tuk
21.7 g
Sacharidy
62.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty