
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 40 g onion cut in pieces
- 100 g chorizo cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 800 g water boiling
-
1 ½
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
nebo 1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g pumpkin flesh cut in pieces (2 cm)
- 300 g pearl barley rinsed
- 100 g dry white wine
- 2 pinches fine sea salt to taste
- 2 pinches ground black pepper to taste
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 519 kcal / 2171 kJ
- Protein
- 18.8 g
- Tuk
- 21.7 g
- Sacharidy
- 62.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Courgette and Feta Risotto
30min
Tuscan Bean Soup
50min
Lentil Moussaka
3h 30min
Springtime Risotto
55min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Sweet Potato and Corn Chowder
45min