Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 40 g onion, cut in pieces
- 100 g chorizo, cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 800 g water, boiling
-
1 ½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g pumpkin flesh, cut in pieces (2 cm)
- 300 g pearl barley, rinsed
- 100 g dry white wine
- 2 pinches fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2171 kJ / 519 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 62.1 g
- Tuk
- 21.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Žádné hodnocení
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Baby-friendly Lamb and Apricot Tagine
1 Std. 40 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min