Zařízení & příslušenství
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
onion cut in pieces40 g
-
chorizo cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)100 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water boiling800 g
-
1 ½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1 ½
-
pumpkin flesh cut in pieces (2 cm)250 g
-
pearl barley rinsed300 g
-
dry white wine100 g
-
fine sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
18.8 g
Kalorie
2171 kJ /
519 kcal
Tuk
21.7 g
Sacharidy
62.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pumpkin
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Beetroot risotto
35 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Pumpkin Risotto with Bacon
50 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.