
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero
-
½
cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
nebo 1 cucchiaino di zucchero vanigliato - 500 g di latte intero
- 2 uova (da 60 g circa)
- 80 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- 2 uova
- pangrattato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 346.5 kcal / 1449.3 kJ
- Protein
- 13.9 g
- Tuk
- 9.6 g
- Sacharidy
- 54.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Sodík
- 165 mg
Alternativní recepty
Lingue di gatto
30min
Meringhe
2hod.
Pandolce genovese
1hod. 30min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16hod. 30min
Focaccia genovese (TM6)
5hod.
Pansoti in salsa di noci
2hod.
Focaccia al formaggio di Recco
1hod. 15min
Crème caramel al Varoma
3hod.
Tarte tatin
2hod. 30min
Crème caramel (TM6)
4hod.
Bonèt
2hod.
Salsa verde "Bagnet"
15min