Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino di segale
- 130 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
nebo 1 g di lievito di birra fresco - 100 g di farina di segale
Pane
- 1650 g di acqua (di cui 150 g fredda)
- 200 g di latticello freddo (vedere varianti)
- 150 g di farina di farro integrale + q.b.
- 100 g di farina manitoba
- 250 g di farina di segale
-
10
g di malto d'orzo in polvere
nebo 10 g di miele - 5 g di lievito di birra fresco
- 10 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 10 porzioni
- Kalorie
- 9836 kJ / 2415 kcal
- Protein
- 77 g
- Sacharidy
- 417 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 46.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane di segale e erbe aromatiche
17j 30 menit
Pane in cassetta semplice
19j
Pane semplice
4h
Pane veneziano
18h 30min
Pane contadino
19j
Pane ai semi di girasole
22h
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12h 15min
Panini sfogliati
3h 30min
Pane di segale
20h 30min
Corona di pane sfogliato ai cereali
6h 10min
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Pane in padella
18óra