Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino di segale
- 130 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
nebo 1 g di lievito di birra fresco - 100 g di farina di segale
Pane
- 1650 g di acqua (di cui 150 g fredda)
- 200 g di latticello freddo (vedere varianti)
- 150 g di farina di farro integrale + q.b.
- 100 g di farina manitoba
- 250 g di farina di segale
-
10
g di malto d'orzo in polvere
nebo 10 g di miele - 5 g di lievito di birra fresco
- 10 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 10 porzioni
- Kalorie
- 9836 kJ / 2415 kcal
- Protein
- 77 g
- Sacharidy
- 417 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 46.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bagel integrali
4 Std. 5 Min
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Panini di patate
20u.
Pane ai semi di girasole
22h
Pane morbido di farro
19h
Pane contadino
19h
Pane ai cereali
3 Std.
Pane in cassetta semplice
19h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Pane veneziano
18h 30min
Pane semplice
4h