Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino di segale
- 130 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
nebo 1 g di lievito di birra fresco - 100 g di farina di segale
Pane
- 1650 g di acqua (di cui 150 g fredda)
- 200 g di latticello freddo (vedere varianti)
- 150 g di farina di farro integrale + q.b.
- 100 g di farina manitoba
- 250 g di farina di segale
-
10
g di malto d'orzo in polvere
nebo 10 g di miele - 5 g di lievito di birra fresco
- 10 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 10 porzioni
- Kalorie
- 9836 kJ / 2415 kcal
- Protein
- 77 g
- Sacharidy
- 417 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 46.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pancarrè ai 5 cereali
5h
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15 Std. 30 Min
Pane in cassetta semplice
19h
Lievito madre con farina di segale
96 Std. 20 Min
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Pane ai cereali
3h
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Filoncini di semola
4h
Pane di kamut e farro
4h
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Pane semplice
4h
Pane veneziano
18h 30min