Kompatibilní verze
Torta al cioccolato con popcorn e glassa al burro di arachidi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di popcorn dolci + q.b. per guarnire
- 120 g di acqua
- 50 g di cacao in polvere
- 260 g di burro, a pezzi
- 360 g di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 3 uova
- 180 g di latticello
- 300 g di farina
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- 190 g di burro di arachidi
- 20 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1869.9 kJ / 446.9 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 50.5 g
- Tuk
- 25.7 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 99.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pop corn di patate
1 Std. 30 Min
Cannoli con crema al pistacchio (senza glutine e lattosio)
Žádné hodnocení
Bicchierino di latte e caffè
1 Std. 30 Min
Pasta choux (vegan)
2 Std.
Frozen cappuccino al kiwi e basilico
Žádné hodnocení
Panini dolci alle prugne
Žádné hodnocení
Torta vegana arancia e cocco
1 Std. 30 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Smoothie al melone (TM6)
Žádné hodnocení
Latte matcha al cocco e caramello
1 Std. 45 Min
Spagnolette siciliane
1 Std. 15 Min
Brioches con il tuppo
3 Std.