Torta al cioccolato con popcorn e glassa al burro di arachidi

Torta al cioccolato con popcorn e glassa al burro di arachidi

3.0 2 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 30min
16 pezzi

Suroviny

  • di popcorn dolci + q.b. per guarnire
    60 g
  • di acqua
    120 g
  • di cacao in polvere
    50 g
  • di burro a pezzi
    260 g
  • di zucchero
    360 g
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 ½ cucchiaino
  • uova
    3
  • di latticello
    180 g
  • di farina
    300 g
  • di lievito in polvere
    2 cucchiaini
  • di burro di arachidi
    190 g
  • di latte
    20 g

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 446.9 kcal / 1869.9 kJ
Protein 8 g
Tuk 25.7 g
Sacharidy 50.5 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 12.1 g
Sodík 99.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...