Torta al cioccolato con popcorn e glassa al burro di arachidi

Torta al cioccolato con popcorn e glassa al burro di arachidi

4.0 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
16 pezzi

Suroviny

  • 60 g di popcorn dolci + q.b. per guarnire
  • 120 g di acqua
  • 50 g di cacao in polvere
  • 260 g di burro a pezzi
  • 360 g zucchero
  • 1 ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 3 uova
  • 180 g di latticello
  • 300 g di farina
  • 2 cucchiaini di lievito in polvere
  • 190 g di burro di arachidi
  • 20 g di latte

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 99.7 mg
Protein 8 g
Kalorie 1869.9 kJ / 446.9 kcal
Tuk 25.7 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 12.1 g
Sacharidy 50.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...