
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di cipolle rosse, a fette sottili (circa 1 mm)
-
10
g di sale marino
nebo 10 g di sale rosa dell'himalaya - 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 1.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mele sottovuoto alla cannella
1hod. 50min
Pesto alla genovese (vegan)
10min
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2hod. 55min
Gamberi freschi sottovuoto
1hod.
Cocktail ai cachi
10min
Bicchierini dolci alle albicocche
1hod. 15min
Formaggio alle noci
20hod. 30min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15hod. 30min
Ricotta (TM6)
16hod. 30min
Caramello fango
20min
Yogurt al tiramisù (con fermenti per yogurt)
12hod. 15min
Cocktail Vodka e melagrana
10min