Cipolle rosse fermentate
TM6

Cipolle rosse fermentate

2.5 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g di cipolle rosse, a fette sottili (circa 1 mm)
  • 10 g di sale marino
    nebo 10 g di sale rosa dell'himalaya
  • 250 g di acqua
  • 30 g di succo di limone

Nutriční hodnoty
na 1 Ricetta completa
Kalorie
836 kJ / 200 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
47 g
Tuk
1 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
9 g
Sodík
1.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty