Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di cipolle rosse, a fette sottili (circa 1 mm)
-
10
g di sale marino
nebo 10 g di sale rosa dell'himalaya - 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 1.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 godz. 30 min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Torta ricotta e fichi
10h 30 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 godz. 30 min
Astice gratinato al foie gras con salsa al frutto della passione
1 Std. 20 Min
Braciole di maiale con salsa all’ananas
3h
Formaggio spalmabile alla soia
14h 30min
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5h 30min
Alici marinate sottovuoto
2 godz. 30 min
Melanzane al miso sottovuoto
2 godz. 45 min
Crostatina al cioccolato
13 Std.
Torta mimosa gelato
3h 30min