Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 150 g di acqua, + q.b.
- 300 g di farina tipo 00, + q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva, + q.b. per oliare
- ¼ di cucchiaino di sale
Ripieno e ravioli
- 400 g di foglie di cavolo cappuccio, a pezzi
- 2 cucchiaino di sale
- 350 g di carne trita di maiale
- 530 g di acqua
- 20 g di salsa di soia
-
10
g di vino di riso
nebo 10 g di sake - ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di pepe
- 1 cucchiaio di olio di sesamo (15 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1h 25min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 Std. 10 Min
Ravioli al vapore
45min
Involtini primavera
30min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1sa 35 dk
Shao mai di gamberi al vapore
1h 15min
Involtini primavera
1h 15min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 Std. 10 Min
Ramen giapponese
1h 40min
Ravioli cinesi
1h
Baozi di maiale al vapore
2 Std. 10 Min
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min